SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP
Selecteer de site bestemd voor uw beroep

SPECIFIEKE SCHRIJFWAREN

31 beschikbare producten

BEST SELLERS

Specifieke schrijfwaren

Een unieke boodschap vraagt om specifieke schrijfwaren. Met een krijtstift geeft u elk raam een speciale touch. Witte en zwarte stiften zetten elk bericht extra kracht bij. Gekleurde krijtstiften geven uw etalage dan weer een vrolijke uitstraling. In het aanbod van RETIF vindt u specifieke schrijfwaren voor elk bericht. 

Wilt u echt authentiek uit de hoek komen? Dan zijn de inktpotjes van RETIF exact wat u zoekt. Perfect om uw etalage aantrekkelijk te maken en de interesse van klanten te prikkelen. 

Schrijfwaren

Communiceer met uw klanten op het etalageraam van uw winkel. Onze gekleurde krijtstiften zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk uitwisbaar. Met het correctiekrijt is elk foutje zo rechtgezet. Bekijk hieronder welke kleuren voor uw winkel geschikt zijn. 

Inkt en inktpotten

Gebruik inkt om een speciale boodschap op uw etalageramen te schrijven. Wedden dat de nieuwsgierigheid van uw klanten onmiddellijk geprikkeld wordt? Ontdek hier welke inkt en inktpotjes u bij RETIF kunt kopen.

Kleine details maken het verschil. Persoonlijke boodschappen en originele promotieacties onderscheiden u van andere winkels. Om ervoor te zorgen dat de boodschappen niet aan het oog van uw klanten ontsnappen, kunt u ze maar beter op een zichtbare plaats in de kijker zetten. Met de accessoires van RETIF doet u dat efficiënt en zorgeloos. 

Affiches en posters aan de muur kleven of liever ophangen? In onderstaand overzicht vindt u de uitgelezen kleefaccessoires en ophangmaterialen om uw boodschappen te presenteren.

CLOSE
CLOSE