SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP
Selecteer de site bestemd voor uw beroep

ETALAGEFIGUREN & BUSTES

178 beschikbare producten

Paspoppen en bustes aan scherpe prijzen

Ontdek ons assortiment van etalagefiguren kind, vrouw en man. Er zijn verschillende kleuren en types beschikbaar: modellen met of zonder hoofd, huidkleurige, hoogglans of mat zwart of witte modellen en levensechte babyfiguren. Bekijk ook onze buste-, heup- en beenpresentaties in man, vrouw en kind, en natuurlijk de diverse mogelijkheden in klassieke staande bustes. Retif.nl levert paspoppen uit voorraad met een snelle levering.

BEST SELLERS

Hoe kiest u uw paspop en genereer meer omzet vanuit de etalage?

Overlaad uw etalagefiguren niet, plaats bepaalde producten naar voren en niet de gehele collectie (ideaal is 4 tot 7 artikelen). Diversifeer de productfamilies die u voorstelt in de etalage: hoog (top, hemden, blouses, jumpsuites, jurken, polo's, truien, vesten, jackets) en laag (broeken, rokken, jeans, bermuda's shorts). De accessoires moeten een meerwaarde geven aan de combinaties, deze moeten gecoördineerd worden met de stijl en de kleuren van de combinatie. Controleer de beschikbare voorraad: de producten in uw vitrine moeten voldoende op voorraad zijn. Wissel de producten die de sterkte van uw collecties weergeven af, de nieuwe collectie of de basis collectie. Het is goed mogelijk dat de etalage de verkoop van artikelen die niet vlot verkopen versnelt. Speel in op de seizoenen.

Selecteer uw etalagefiguren met zorg

Trek de aandacht, versterk uw collecties, geef uw presentaties kracht... Uw etalage en etalagefiguren zijn uw visitekaartjes. Prikkel het winkelend publiek om uw kledingwinkel binnen te lopen. Kies voor de elaglagefiguren waarop uw collecties goed tot hun recht komen.

Het model

 

Voet- of kuitbevestiging?

Een etalagefiguur met kuitbevestiging maakt een volledige presentatie inclusief schoenen mogelijk; Een etalagefiguur met voetbevestiging is stabieler en vereenvoudigd het wisselen van uw kledingpresentaties. De meeste paspoppen beschikken over beide type bevestigingen.

Met of zonder hoofd

Met hoofd: trekken de aandacht van de voorbijgangers, stumuleren bijverkoop van hoeden, brillen en overige accessoires, versterkt uw imago

Zonder hoofd: voordeliger, ideaal voor winkels met veschillende stijlen en collecties, bnadrukken de kledingpresentaties.

CLOSE
CLOSE