SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP
Selecteer de site bestemd voor uw beroep

KASSA

17 beschikbare producten

Kasregisters & kassarollen

BEST SELLERS

Professionele kassa: noodzakelijk voor uw verkooppunt

Het electronische kasregister noodzakelijk voor de handelaar of de restaurantuitbater, staat ingesteld om de betalingen van zijn verkopen te registreren in euro en vreemde valuta, het moet compatibel zijn met elk toegelaten betaalmiddel en geschikt voor de registratie van restaurantbonnen. Een intern geheugen bewaart de verkooptransacties en een overzicht van de beschikbare contanten, naargelang het type handelszaak dient het over opties te beschikken: voorraadbeheer, afrekening voor belastingen (btw), functies voor het boekhoudkundig beheer enz.

Meestal bestaan de onderdelen uit een scherm of touch screen, een toetsenbord, een kassalade, een rekenmachine en een printer voor het ticket. Dankzij een gebruiksvriendelijk systeem en de dienst na verkoop, zorgen we voor het comfort van de kashouder of kashoudster. U kunt online een goedkope kassa bestellen via RETIF.nl. 

Kasregisters: een betaalautomaat voor elke activiteit

Vele modellen kunnen voor diverse activiteiten gebruikt worden. De specifieke kenmerken van elk bedrijf bepalen de vereisten van gespecialiseerde apparatuur.

Of u nu een winkel heeft met 1 of meerdere kassapunten, waarbij het personeel een eigen nummer krijgt: een detailhandel, een supermarkt, een drankenhandel of een voedingswinkel…. We bieden een brede selectie van kasregisters aan die het dagelijkse beheer van de verkoop in kleine bedrijven zullen vergemakkelijken.

Voor horeca en catering, fast food of take-away zoeken professionals naar specifieke apparatuur voor hun sector, systemen waarmee men efficiënter en sneller kan werken. Maar als u een dienstverlenend bedrijf heeft zoals een kapper, schoonheidssalon, wasserij … dan zijn onze kassaregisters geschikt. 

CLOSE
CLOSE