SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP
Selecteer de site bestemd voor uw beroep

LABELS EN PRIJSKAARTEN

344 beschikbare producten

Prijsaanduiding: etiketten en prijstangen

Ontdek ons assortiment etiketteringsproducten om uw artikelen te prijzen en in te delen. Voor het zelf prijzen: prijstangen, textielschiettangen, diverse kleuren en formaten etiketten op rol, bedrukte en onbedrukte hangetiketten en prijskaarten. Zie ook onze selectie voor het aanprijzen en aanduiden van uw producten en planken.

BEST SELLERS

Retail labels en textieletikettering

Prijskaarten voor uw winkel

Prijzen en productinformatie communiceert u op een label of prijskaartje met klanten. In ons assortiment vindt u etiketteringsproducten om artikelen te prijzen en in te delen. Zelf prijsetiketten en labels maken, doet u op bedrukte of onbedrukte hangetiketten die u met behulp van prijstangen vormgeeft. Bekijk zeker ook onze selectie specifieke etiketten met een exclusieve boodschap. Ideaal voor speciale kortingsacties en soldenaanduidingen. Gebruik textielaccessoires om de labels snel en eenvoudig op te hangen. Dankzij etikettenhouders en prijsdragers krijgt elk etiket en prijskaartje een zichtbare plaats in uw zaak. Zo springen ze onmiddellijk in het oog van klanten.

Prijstangen en prijsetiketten

Uitverkoopprijzen, kortingen, promoties, acties… Etiketten komen altijd van pas. Geef uw producten een duidelijk prijskaartje of label om verwarring te voorkomen. Met onze gebruiksvriendelijke prijstangen maakt u zelf prijsetiketten. Denk ook aan inktrollen om de prijstangen op tijd bij te vullen. Zo worden uw prijsvermeldingen steeds duidelijk gedrukt. Gaat u voor permanente etiketten of maakt u liever afneembare exemplaren? Kies etiketten op maat van uw winkel.

Permanente en afneembare prijsetiketten

Permanente of afneembare prijsetiketten? Kies de labels die uw zaak het meeste voordeel bieden. Etiketten met een permanente verlijming hebben een sterke kleefkracht. De prijskaarten met afneembare kleefkracht kunnen eenvoudig verwijderd worden zonder dat er restjes op de geprijsde producten achterblijven. Werkt u liever met kleurencodes? Gebruik dan onze gekleurde stickertjes voor een duidelijke promoaanduiding. Bekijk hieronder wat we voor u in de aanbieding hebben.

Specifieke etiketterin

Etiketten en labels zijn onmisbaar voor de productbeschrijvingen van artikelen. Ook promoacties en kortingsprijzen communiceert u via een etiket of een label met klanten. Etiketten met kortingspercentages en –prijzen duiden elke actie en promotie aan. Kiest u de boodschap liever zelf? Dan zijn onbedrukte etiketten ongetwijfeld wat u zoekt. Met behulp van gekleurde, onbedrukte etiketten begrijpen klanten uw kleurencodes onmiddellijk. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden.

Textieletikettering

Geen etiketten zonder bijhorende textielaccessoires. Met textieletiketteringen voorziet u elk product van een aangepast label. Met behulp van riddersporen en sluitringen kunt u hangetiketten snel en eenvoudig bevestigen. Of gebruik hangetiketten met draad om twee vliegen in een klap te slaan. Met onze ridderspoortangen met aangepaste naalden hecht u elk etiket aan het juiste product. Zet iedere actie extra in de kijker door staande etiketten te gebruiken. Succes verzekerd!

Kies een ridderspoortang met een standaard naald om producten met klassieke en dikke stoffen van een etiket te voorzien. Voor fijne en delicate stoffen gebruikt u beter een ridderspoortang met een fijne naald. In ons aanbod vindt u diverse modellen textielpistolen en bijhorende naalden met verschillende diktes. Neem hieronder een kijkje voor meer informatie.

Etikettenhouder en prijsdrager

Unieke koopwaren vragen om unieke etiketten. Etikettendragers en prijsdragers geven elk etiket en prijskaartje een zichtbare plaats in uw zaak. Zo missen klanten er geen. Ontdek hieronder de verschillende modellen etiketdragers en prijskaarthouders die we voor u in aanbieding hebben.

CLOSE
CLOSE